Nu blir det kallt

Det blir en kall natt i Umeå, nu känner man kylan komma krypande mer och mer.

Blev en ganska produktiv dag, ändå, trots allt.

Korridoren städad, rummet städat, herbariumet inlämnat...blev väldigt mycket plats på skrivbordet helt plötsligt. Och en liten börda mindre att gå och tänka på.

Vi fick som uppgift innan sommarlovet i botanikkursen att göra ett herbarium på 80 växter, alltså samla in, pressa och tejpa fast 80 växter. Nu är det klart, inlämnat för rättning.

En tanke slog mig häromdagen. Man gör ju en himla massa intressanta program på tv nu för tiden, typ ensamma mammor som dejtar, folk som är inlåsta i ett rum och super och knullar med mera med mera.
Nu startar ett nytt, Svenska miljonärer...häftigt. För det är ju folk verkligen intresserade av i det här sjuka samhället.

Tanken som slog mig då var att varför gör man inte lika väl ett program om Sveriges fattiga?
Man kan ju ta typ från olika kategorier varje vecka, en utförsäkrad ( alltså t ex en väldigt sjuk människa som tvingas jobba ), sen kan man ta en pensionär med lite kass inkomst, en ensamstående mamma som har råd med mat till barnen men absolut inget mer.

Man skulle ju dessutom kunna visa dessa program efter varann så får man hela det svenska klassamhället på televisionen på samma kväll!

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0