En ny kärlek i mitt liv!

Det var ett tag sen jag skrev här sist. Kände mig plötsligt lite sugen ikväll på att plita ner några rader.
Kanske på grund av att jag känner mig en aning pånyttfödd. Håller precis på att avsluta min första bok av Louise Boije af Gennäs och känner mig så otroligt lycklig för att jag upptäckt den här underbara författaren. Kan knappt vänta förrän jag får börja med nästa bok. Jag kan varmt rekommendera henne, jag har precis läst "Stjärnor - utan svindel". Otroligt stark feministisk skildring av lesbisk kärlek. Jag hade glömt  bort hur mycket böcker faktiskt kan påverka en. Jag hade glömt bort hur jag en gång i tiden kunde uppslukas av böcker och bara längta till att få fortsätta läsa. Det var faktiskt ett tag sen jag kände så, finns väl en rad anledningar till att det blivit så. Men nu har känslan återigen infunnit sig, och det är jag väldigt glad för!
Boken har även stärkt mig ytterligare i min feministiska övertygelse och kamp. Och jag blir bara så skönt övertygad i boken att varje liten sekund av kamp kan göra så mycket skillnad, om inte just nu så kanske för kommande generationer. Och man ska aldrig stå tyst och tiga, för att tiga är att acceptera!
Jag kommer aldrig tiga förrän mitt mål är uppnått - ett jämställt samhälle där kvinnor besitter samma makt och möjligheter som män.

RSS 2.0