Hur ska det gå?

Jaha, nu har Reinfeldt bildat regering. Och SD har stormat ut ur Storkyrkan då man tog upp rasism och främlingsfientlighet...känns bra det här! Får se vad man säljer ut först nu då? Och vad som mer står på agendan.
Är lite överraskad över att många som röstat borgerligt har sån härlig tilltro till att det här landet i stort sett kommer se ut som det gör och gjort de senaste 60 åren, därför att det är så starkt inrotat i oss svenskar!
Men hallå, hur jävla dum får man vara egentligen. Tror man inte det kommer bli stora skillnader efter 8 år av borgerligt styre? Borgarna har en ideologi som klart skiljer sig från Socialdemokraterna och jag hyser inga tvivel om att de kommer fortsätta driva igenom den de här kommande 4 åren. Vi kommer se mer skattesänkningar, och hur man har tänkt finansiera en bred, generell välfärd efter det är för mig en gåta. Klyftorna kommer öka då de rikare blir ännu rikare och de som har en tuff situation redan idag kommer få det ännu tuffare. Det kommer i längden bara leda till ett ännu större missnöje bland arbetarklassen och de som inte kommit in på arbetsmarknaden som i sin tur bara gynnar Sverigedemokraterna än mer.
Jippi! Ser fram emot härliga borgarår och ett samhälle som slits isär. Solidaritet!
Jag är inte bitter!

Kommentarer
Postat av: Christian

Träffade en kompis på kåren i onsdags som sa att han var s.k. gråsosse (vad än det må betyda), men röstade M i valet för att S har tappat greppet om arbetsmarknadspolitiken. Jag svarade med att säga att M inte är ett arbetareparti, utan ett arbetesparti, och vem fan har sagt att arbete är norm? Vi tog var sin öl sen och pratade sport istället.

2010-10-08 @ 11:40:34
URL: http://nixoncox.blogspot.com
Postat av: Veronika

Haha! Skönt med dina kommentarer Christian!

2010-10-10 @ 10:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0